top of page

Group

Public·12 members
Felipe Santos
Felipe Santos

Film Indian Cu Salman Khan Ready Subtitrat In Romana


Film indian cu Salman Khan: Ready
Ready este un film indian de comedie și romantic din 2011, regizat de Anees Bazmee și avându-i în rolurile principale pe Salman Khan și Asin. Filmul este un remake al filmului telugu omonim din 2008 și a fost un succes la box office, devenind al doilea cel mai profitabil film indian din 2011. Filmul a fost subtitrat în română și a fost difuzat pe postul de televiziune Bollywood TV.


Povestea filmului
Filmul îl prezintă pe Prem (Salman Khan), un burlac care se bucură de viața sa fără griji, sub privirea îngrijorată a tatălui său, care își dorește să îl vadă căsătorit. Prem se îndrăgostește la prima vedere de Sanjana (Asin), o fată frumoasă și inocentă, care tocmai a scăpat de unchii săi lacomi, care plănuiau să o mărite cu unul dintre verii lor pentru a-i lua averea. Prem o ajută pe Sanjana să scape de unchii săi și o aduce acasă la el, pretinzând că este logodnica lui. Acest lucru duce la o serie de situații comice și confuzii, în care Prem trebuie să se confrunte cu familia lui, cu familia lui Sanjana și cu un gangster pe nume Aryan (Arbaaz Khan), care este fratele vitreg al lui Sanjana și care vrea să o răpească. Prem reușește să rezolve toate problemele și să se căsătorească cu Sanjana, după ce îi învinge pe unchii ei și pe Aryan.


Download: https://quicossconse.blogspot.com/?file=2w34C2


Recenzii și aprecieri
Ready a primit recenzii mixte din partea criticilor de film, care au lăudat performanțele actorilor, dar au criticat scenariul și regia. Filmul a fost apreciat de public, care a fost atras de umorul și muzica sa. Ready a fost nominalizat la mai multe premii, dintre care a câștigat patru: Cel mai bun actor în rol comic (Salman Khan), Cel mai bun actor popular (Salman Khan), Cel mai bun cântec popular (Dhinka Chika) și Cel mai bun coregraf (Mudassar Khan) la Zee Cine Awards 2012. Filmul a fost, de asemenea, selectat pentru a fi proiectat la Festivalul Internațional de Film Indian din Londra din 2011.


Unde se poate viziona filmul
Filmul Ready este disponibil online pe platforma [Netflix], unde se poate viziona cu subtitrare în română. De asemenea, filmul poate fi găsit pe [YouTube], unde există mai multe variante subtitrate sau dublate în română. Filmul poate fi achiziționat și pe [Amazon], unde se poate comanda DVD-ul sau Blu-ray-ul cu subtitrare în română.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page